Osallistu kilpailuun ja voita sisustussuunnittelu tilaasi!

img

Kiitos osallistuneille!

Kilpailuun tuli hienosti hakemuksia. Valitsimme kolme mielenkiintoisinta kohdetta, joihin Riia Rauhala tekee oman sisustusehdotuksensa. Riia esittelee muutoskohteet messuluentojensa yhteydessä. Perjantaina (kohde 1), lauantaina (kohde 2) ja sunnuntaina (kohde 3) klo 15. Tervetuloa kuuntelemaan ja keräämään ideat talteen.

Tämän lisäksi kaikkien kuvia ja tietoja lähettäneiden kesken arvotaan jokaisena kolmena messupäivänä yksi sisustussuunnittelun voittaja/päivä. Palkinto pitää sisällään 6 tuntia sisustussuunnittelua, palkinnon arvo á 600 €. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Valitut kohteet


Kohde 1: Asunto-osakkeen pintamateriaali- ja kiintokalustevalinnat

”Koko huoneisto pitäisi remontoida meille kodiksi. Meillä ei ole kokemusta tällaisesta hankkeesta. Tarvitsemme ammattilaisten apua, jotta saisimme asunnosta toimivan. Keittiö on pieni ja pimeä. Siihen pitäisi saada mahtumaan perustoiminnot kahden aikuisen mukavaan kotoiluun. Haluamme valoa, raikkautta ja lämpöä sekä vanhaa tunnelmaa. Huoneistossa on myös ikkunallinen, pitkä ja kapea eteinen.”Kohde 2: Omakotitalon kodinhoito- ja pesuhuonetilojen ongelmakohdat

”Ostimme omakotitalomme vuonna 2004. Tällöin remontoimme talon sisäpinnat, mutta hyväkuntoinen kylpyhuone ja sauna saivat jäädä ennalleen. Kodinhoitohuoneen kaapistot ja sisäovi on vaihdettu.
Talo on rakennettu 1999. Kaakelilattia kaikissa tiloissa. Kodinhoito- ja pesuhuonetilat ovat kulahtaneet ja vaativat täydellistä uudistamista. Kodinhoitohuoneeseen on saatava lisää pyykinkuivaustilaa (rumpu/kaappi) säilyttämällä silti työtaso isolla altaalla (tarvitsen sitä harrastusteni takia). Uusia ideoita kaivataan!”Kohde 3: Omakotitalon väri- ja materiaalikokonaisuuden hallinta

”Muutamme vanhaan 1976-1980 rakennettuun omakotitaloon, jossa pinnat on alkuperäiset. Olohuone-keittiö on iso, lähes 80m2. Keittiön ja olohuoneen väliseinä poistetaan. Tila on tiilikaarineen. Sanotaan, että tiilitalossa asuu onnellinen perhe. Toivomme modernia oleskelutilaa/ seurustelukeittiötä, 70-luvun retrolla, iloisella ilmeellä. Ison tilan sisustushaaste.”