Osallistu kilpailuun ja voita sisustussuunnittelijan vinkit!

img

Kohteet on valittu

Kilpailuun tuli hienosti hakemuksia. Valitsimme kolme meistä mielenkiintoisinta kohdetta, joihin Eeva Hauta-Heikkilä nyt tekee oman ehdotuksensa sisustukseen.

Eeva esittelee omat ehdotuksensa messuilla lauantaina 13:30 ja sunnuntaina 11:00. Tervetuloa kuuntelemaan ja keräämään ideat talteen.

Kohde 1: Kalusteet oikeille paikoille

Olen hukassa olohuoneen sisustuksen kanssa.  En viihdy siellä laisinkaan.  Siellä on pari huonekalua jotka haluaisin säilyttää mutta en keksi miten ne pitäisi huoneessa sijoitella.  Ruokapöytä on tarpeellinen mutta mielestäni se ei sovi huoneeseen.  Huoneen akustiikka on täysin pielessä. Akustiikkalevyjä voisi jotenkin hyödyntää sisustusmielessä eli jotta saisin tilasta sekä viihtyisän että toimivan tarvitsen siihen kipeästi ammattilaisen apua.

Kohde 2: Mummonmökki perinteitä kunnioittaen

Olisi kiva saada ideoita Mummonmokin ( Taivassalossa) keittiotuvan ehostuksesta esim perinteiden mukainen mutta kuitenkin ”modernisoitu”.

Kohde 3: Teinitytön huone

Tyttäreni huone on todella haastava sisustettava. Se on L:n muotoinen pieni huone, jossa L-kärki on entinen vaatehuone ja siitä otettu pieni levike huoneeseen. Ensin siellä oli vuode, joka tuli sieltä hieman huoneen puolelle. Tyttäreni muutti L-kärjen vaatehuoneeksi takaisin, laittoi sinne vaatekaappinsa, siellä on ylhäällä hyllykkö säilytyslaatikoilla ja siellä on yksi Muurame-laatikostokin. Tytär peittää tilan omalla ’verholla’. Lopputulos on karmiva!!