Rakenna & Remontoi -messut, Vantaa - Oletko rakentamassa, remontoimassa, sisustamassa tai vasta suunnittelemassa? Vai kuulutko taloyhtiön hallitukseen?

MESSUOSASTOILLA TAPAHTUU 2020

Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy,
osasto 32 B

Messuosastollamme pääset tutustumaan asbesti- ja haitta-ainelaboratorion toimintaan. Osastollamme on näytillä asbestia, asbestipitoisia materiaaleja sekä mikrobikasvustoja. Osaa näytteistä pääsee myös tarkastelemaan itse mikroskoopilla. Tervetuloa!

Scanoffice Oy,
osasto 28 B

Scanoffice – puhdasta energiaa. Lämpöpumput maksimoivat mukavuuden ympäri vuoden energiatehokkaasti.
Scanoffice Premium aurinkosähkö –puhdasta ja ilmaista energiaa.
Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ja Mobair korvausilmalaitteet – raikas ilma tukee terveellistä elämää.

Vantaan Energia Oy,
osasto 24 A

Osastollamme yleisön pyynnöstä mukana kaukolämmön ja sähköverkon asiantuntijoiden lisäksi roskapoliisi! Roskapoliisi Marjon tehotunnit lajitteluun, kierrätykseen ja kestävään elämäntapaan joka päivä ständillämme 24 A klo 13-15.

Lämpörengas Oy,
osasto 32 A

Saksassa valmistetut Viessmann Vitocal 333-G inverter maalämpöpumput – teholuokat joko 2-9 kW tai 3-12 kW – tarjoushintaan vain Rakenna & Remontoi 2020 -messujen aikana! Lisäksi nopeimmalle 1 kpl Viessmann Vitocal 222-S tai 200-S ilmavesilämpöpumppuja rajuun tarjoushintaan!

Viessmann lämpöpumpuilla oikea tehdastakuu 5 vuotta rekisteröidessä tuote! Tervetuloa ostoksille aidosti palvelevalle LVI-myyjälle! Yli 10 vuoden kokemus alasta.

Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy,
osasto 2 C

Kone- ja vihertyö Haapa-ahon osastolla grilliarvonta. Tervetuloa!

Unidrain Oy,
osasto 21A

Tule tutustumaan nykyaikaisiin linja- ja kulmalattiakaivoihin. Osastollamme näet tuotteiden rakenteen, asennustavan ja koko kansimalliston. Pääset myös kokeilemaan miten helppoa on Unidrainin puhdistaminen. Neuvomme mielellämme oikean tuotteen valinnassa juuri sinun kohteeseesi. Tervetuloa!

Omatalo Oy,
osasto 5 F

Omatalon messuosastolla esittelyssä uusi ajaton pohjoismainen Evo-talomallisto. Tule tutustumaan ja noutamaan maksuton esite!

Revonia,
osasto 3 D

Valmistamme nykytekniikan avulla laadukkaita ja arvokkaita maakellari- ja holvirakennuksia. Noudatamme vanhoja vuosikymmeniä kestäviä kellarin rakennusperinteitä.

Valmistamme, myymme ja asennamme maakellareita;
– puutarhatuotteiden, säilykkeiden ja elintarvikkeiden pitkäaikaiseen luonnonmukaiseen säilöntään
– viini, siideri- ja olutkellarit
– konjakki-, sikari-, viinihuoneet ja saunat
– kesäkeittiöt ja juhlasalit,
– niin juhlaan kuin arkeen- autotallit ja varastotilat

Asu & Remontoi / Kevätmessut 2020,
osasto 41 C

Kevätmessut käynnistää asumisen ja remontoinnin kevätkauden. Tule osastolle C41 ja pyöräytä onnenpyörää. Voit voittaa pääsylipun Kevätmessuille ja teet asumisen unelmistasi totta!

Kevätmessut järjestetään 2.-5. huhtikuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Tervetuloa kevään avajaisiin poimimaan parhaat ideat kotiin, mökille ja puutarhaan.

Oviku Oy ja Ovikaupat.fi,
osasto 8 A

Osastolla on arvontaa, tuote-esittely ja näytökset, kuinka Oviku Nero -älylukko toimii. Tule lataamaan Oviku-sovellus ja osta oma älylukkosi. Älylukko soveltuu käytettäväksi asuinmuodosta riippumatta, joten kerrostaloissa sekä vuokra-asunnoissa, joissa lukituksesta yleensä vastaa taloyhtiö tai isännöitsijä, on mahdollista asentaa älylukko kotioveen.

Kivitasosepät Oy,
osasto 17 D

Osastollamme on esillä pohjoismaiden suurin Caesarstone kvartsivalikoima. Esillä myös ainutlaatuiset luonnon graniitit sekä marmorit. Toteutamme keittiön sekä kylpyhuoneiden työtasot, ikkunapenkit, takkojen pinnat, portaat ja myös lattialaatat. Palvelumme kattaa suunnittelusta toteutukseen, kuten tasojen mittauksesta ja materiaalin valinnasta aina tasojen asennukseen valtakunnallisesti. Nähdään messuilla!

Pisarameri Oy,
osasto 1 H

Tervetuloa tutustumaan Pisarameren mikrosementti pinnoitteisiin ja Hehku saunan tarjontaan H1 osastolle. Osallistu samalla Hehku Kiuas -arvontaan tai hanki messutarjouksena Relax-saunavihta.

Lassila & Tikanoja Oyj,
osasto 23 D

Tervetuloa kuulemaan alan yksinkertaisimmasta tavasta päästä remonttijätteestä eroon helposti! L&T:n Helppolava -palvelulla voit sähköisesti tilata vaihtolavan, jonka hintaan kuuluu myös jätteet ja jopa kaksi viikkoa vuokra-aikaa. L&T:n messupaikalla jaossa myös karkkia sekä paikalle voi tulla ihailemaan ihka-aitoa Bajamajaa tai keskustelemaan kierrätyksestä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT