Rakenna & Remontoi -messut, Vantaa - Oletko rakentamassa, remontoimassa, sisustamassa tai vasta suunnittelemassa? Vai kuulutko taloyhtiön hallitukseen?

MESSUOSASTOILLA TAPAHTUU 2019

KEITTIÖMAAILMA, OSASTO 15 B

Pääkaupunkiseudun Keittiömaailmojen keittiösuunnittelijat esittelevät uutuuksia ja kertovat keittiön hankinnasta. Ota keittiösi mitat ja valokuvia mukaasi, ja tule sopimaan suunnittelusta.

Osastolla esitellään Keittiömaailman A la Carte Urban – ja Petra Willa -keittiökonseptit ja keittiöiden uudet innovaatiot.

Urban-keittiön innovaatiot esillä; Urban Nouseva kulma, Urban Garden -yrttikehikko, -purkit ja Garden kasvivalo, Urban-vihanneslaatikko, Found-seinäkaappi, Legrabox-laatikostot sekä aamiaiskaappi uunilla ja sensoreilla.

Willa keittiön innovaatiot: Willa-avopääty, Willa-lautasteline, Willa-naulakkolauta ja -ovihylly sekä aamiaiskaappi ja kuivauslaatikko.

Paikalla lisäksi yhteistyökumppanimme:
AEG/Electrolux-edustaja Marinka Hollming-Pietarinen (PE 11-15, LA 10-17, SU 10-15)
MIELE-edustaja Mia Pajula (PE 11-16, LA 10-15, SU 12-16)

Muista myös esityksemme tietoiskulavalla lauantaina ja sunnuntaina klo 14.

LÄMPÖRENGAS OY, OSASTO 28 C

Ensiesittelyssä mullistava uutuus Flexit EcoNordic sisäilmalämpöpumppu!

Ensiesittelyssä osastollamme uusi sisäilmalämpöpumppu Flexitin EcoNordic. Siinä yhdistyy samassa laitteessa ilmanvaihto, lämmitys sekä lämminvesituotto. Tämä varmistaa hyvän sisäilman laadun, asunnon lämmityksen ja lämpimän veden tuoton erittäin energiatehokkaalla tavalla. Tule osastollemme ja kysy lisää!

Katso lisää

ROBERT BOSCH OY, OSASTO 11 B

Bosch Lämpötekniikan ständillä esillä maa-, ilma-vesi-, ilma- ja poistoilmalämpöpumput sekä Tronic 4500T -lämminvesivaraajat ja Vent 2000 -ilmanvaihtojärjestelmä. Ständillä ovat tavattavissa Bosch-asiantuntijoiden lisäksi alueen Bosch Lämpömestarit, jotka auttavat mielellään oikean lämmitysmuodon valinnassa!

Tervetuloa tutustumaan myös Bosch Lämpötekniikan uutuustuotteisiin: Bosch Compress 7001i LW on loistavalla hyötysuhteella varustettu ja ominaisuuksiltaan huippuunsa hiottu inverter-maalämpöpumppu. Tronic 4500T –lämminvesivaraaja on tyylikäs ja moderni sähkölämmitteinen varaaja, jota on saatavilla 50, 100 tai 150 litran koossa. Vent 2000 on lämmöntalteenotollinen ilmanvaihtojärjestelmä, jolla saat raikkaan sisäilman ilman turhaa vetoa ja lämmön karkaamista.

HAUSJÄRVEN KUNTA, OSASTO 2 B

Hausjärven kunnan osastolla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona mökkiviikonloppu neljälle hengelle! Merkitse kartalle, missä Hausjärvi sijaitsee ja voit voittaa mökkiviikonlopun Hausjärven Niklandiassa (sis. myös paljun!).

Hausjärven kunnan osastolla pääset tutustumaan meidän tonttitarjontaamme ja yleisesti kuntaan. Tule tutustumaan Hausjärveen, niin kerromme miksi sinun pitäisi muuttaa juuri meille!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:
FB: Hausjärvi – keskellä Suomen kasvukäytävää
IG: hausjarvenkunta

MUOVI-SIMOLA OY, OSASTO 3 K

Uusi ekologinen suodatustapa uima-altaisiin

Perinteisen kvartsihiekkasuodatuksen vaihtoehdoksi on kehitetty lasimurskesuodatus. Tässä suodatustavassa hiekka korvataan korkealaatuisella
kierrätysmateriaalista valmistetulla lasimurskeella. Uutta materiaalia voidaan käyttää samoissa laitteissa, joissa jo käytetään kvartsihiekkaa.

Lasisuodatus on tehokas, hygieeninen ja taloudellinen tapa suodattaa uima-altaan vesi. Käytettävä lasi on värjäämättömästä kierrätyslasista valmistettua, ja materiaali voidaan käyttää uudelleen puhdistuksen jälkeen. Lasimurskeen käyttöikä on näin ollen erittäin pitkä. Lasikristallit ovat uuden MC2-kalibrointitekniikan avulla saatu pehmeäreunaisiksi, mikä vähentää laitteistoon kohdistuvaa rasitusta ja estää bakteerien kasvun. Perinteiseen hiekkasuodatukseen verrattuna lasisuodatuksessa suodatusmateriaalin vaihtoväli onkin paljon pitempi, jolloin säästetään veden- ja energiankulutuksessa. Uudessa tuotteessa mikrokanavien määrä on maksimoitu, minkä ansiosta paineen menetys pumpussa on minimoitu, mikä myös säästää energiaa.

Lasisuodatuksen avulla parannat veden laatua, yksinkertaistat suodatusjärjestelmää, vähennät ympäristövaikutuksia ja vähennät kemikaalien käyttöä.

Kysy lisää osastoltamme!

 

ETELÄ-SUOMEN LÄMPÖHUOLTO OY, OSASTO 33 D

Tarjoamme lämmitysratkaisut kaikenkokoisiin kiinteistöihin ja vastaamme useiden satojen kiinteistöjen kaukolämpösaneerauksista sekä ylläpidosta.

Yrityksemme on kehittänyt ainutlaatuisen palvelumallin, jossa laitteiston omistaminen, ohjaus ja ylläpito kuuluvat asiakkaan sijaan meille. Tule tutustumaan tarjoamaamme palveluun ja laitteistoon. Asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kaukolämpökysymyksiinne!

 

PAIKKAVARAUKSET

Sanoma Media Finland Oy / Rakentaja.fi
Jussi Ruotsalainen
messupäällikkö
Puh. 050 371 8567
jussi.ruotsalainen@rakentaja.fi

MESSUJEN SIJAINTI

Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 8
01600 VANTAA
Katso sijainti kartalla

MUISTA MYÖS

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT