Sisustussuunnittelu Riia Rauhala, osasto 41A2

img

Messuilla sinulla on mahdollisuus tavata sisustussuunnittelija Riia Rauhala ja vaihtaa ajatuksia sisustamisen uusista tuulista, materiaaleista ja mahdollisuuksista.

img_rakenna_remontoi_messut_2017_sisustussuunnittelu_riia_rauhalaSisustussuunnittelu Riia Rauhala on porilainen suunnittelutoimisto, joka toteuttaa vuosittain kymmeniä koti-, loma-asunto- sekä yritys- ja julkitilakohteita. Toimisto palvelee monipuolisesti aina yksittäisestä suunnittelua vaativasta kohteesta suuriin suunnittelu- ja toteutuskokonaisuuksiin sekä toteuttaa myös myytävien asuntojen stailauksia.

”Jokainen projekti on yksilöllinen,
mutta kaikkia suunnitelmia yhdistää
avoin vuorovaikutus asiakkaan ja tilan kanssa.”

 

Riia Rauhala on tullut tutuksi toimimalla sisustussuunnittelijana Pientä pintaremonttia – sekä Pientä mökkiremonttia -ohjelmissa.

Suunnittelija nauttii kaikesta kauniista ja rauhoittavasta. Parhaimmat sisustusideat kumpuavat yleensä luonnon lisäksi puhuttelevista arkkitehtuurisista yksityiskohdista. Sisustuksella hän pyrkii luomaan harmonista ja ajatonta tunnelmaa.

Rauhalalle paras kiitos on onnellinen asiakas, joka palaa vuosi toisensa jälkeen hakemaan suunnittelupalveluja uusiin projekteihin.

Tietoiskut messuilla

Perjantai 27.1. klo 15
Asunto-osakkeen sisustussuunnittelulla on väliä.
Kohteen muutossuunnittelu

Lauantai 28.1. klo 15
Omakotitalon tila- ja sisustussuunnittelussa asukkaiden toiveet suunnittelun ensisijainen lähtökohta.
Kohteen muutossuunnittelu

Sunnuntai 29.1. klo 15
Omakotitalon onnistunut sisustus on parhaimmillan innovatiivisen ajaton.
Kohteen muutossuunnittelu