RRmessut_2025_1920x400_2.jpg

Näytteilleasettajille


Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi vuoden odotetuimpaan rakennus- ja remontointitapahtumaan!

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään jo 22. kerran Vantaan Myyrmäki-hallissa 24.-26.1.2025. Tämä tapahtuma tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa potentiaaliset asiakkaat Uudeltamaalta yhdellä kertaa.

Miksi kannattaa olla mukana?
Rakenna & Remontoi -messut houkuttelevat suuren määrän juuri rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneita kävijöitä. Perinteisen mainonnan lisäksi tapahtumaa markkinoidaan laajasti Rakentaja.fi -sivustojen lukijoille ja uutiskirjeen tilaajille, jolloin tavoitamme tapahtumaan juuri oikean kohderyhmän. Pääset esittelemään tuotteitasi ja palveluitasi suoraan potentiaalisille asiakkaille, tekemään kauppaa paikan päällä sekä kasvattamaan yrityksesi näkyvyyttä ja bränditunnettuutta alan markkinoilla. Lisäksi kutsuvieraana on satoja taloyhtiöpäättäjiä ja rakentajia Uudeltamaalta. Tapahtuma tarjoaa myös upean tilaisuuden verkostoitua muiden alan yritysten ja ammattilaisten kanssa, jakaa tietoa sekä katsastaa alan uusimmat trendit ja innovaatiot.

Tule mukaan rakentamaan menestystä kanssamme R&R-messuille!Osastomyynti avataan maaliskuussa 2024. Tarkemmat tiedot ja hinnat julkaistaan tällä sivustolla. Jos olet kiinnostunut osastosta, niin ole meihin yhteydessä!

Lisätiedot ja osastovaraukset

Osastomyynti / Sales
Tapio Näslund
Schibsted Suomi Oy | Rakentaja.fi
messut@rakentaja.fi
+358445487401

Messupäällikkö / Fair Manager
Jennica Ranta
Schibsted Suomi Oy | Rakentaja.fi
jennica.ranta@schibsted.com
+358503548167